علت و درمان جوشهای التهابی چیست ؟
جوش های التهابی یا همان آکنه به صورت ضایعات قرمز رنگ برجسته دیده می شوند که گاهی با درد همراه هستند. معمولا این نوع جوش ها، در افرادی که پوست چرب دارند دیده می شوند و اغلب با جوش های زیر پوستی همراه هستند.جوش های التهابی، ممکن است بر روی صورت، بازو ، ناحیه پشت و یا روی سینه بروز پیدا کنند.
اغلب افراد به ویژه درنوجوانی و جوانی با ایجاد جوش های مزاحم بر روی پوست صورت و بدن خود مواجه میشوند. روشهای متعددی از قبیل دارو درمانی (داروهایی از قبیل ایزوترتینوئین یا رآکوتان)، لیزر تراپی و ... برای درمان جوش وجود دارد شما میتوانید با مراجعه به دکتر فاطمه عندلیب متخصص پوست در اصفهان، درزمینه مناسب ترین و بهترین روش درمان جوش مشاوره بگیرید. لطفا جهت هماهنگی با این مرکز و تعیین نوبت با شماره تلفن 36260819 تماس بگیرید.
درمان آکنه
درمان خوراکی
درمان جوش های التهابی به دو روش موضعی و خوراکی انجام می شود.در مواردیکه جوش فقط ناحیه صورت را درگیر کرده باشد ، درمان به صورت خوراکی یا موضعی انجام می شود. اگر تعداد ضایعات التهابی زیاد نباشد و اثری از جوش های گوده گذار دیده نشود درمان فقط به صورت موضعی انجام می شود.
درمان موضعی
درمان موضعی شامل داروهای الکلی حاوی آنتی بیوتیک و داروهای لایه بردار می باشد ، که معمولا به صورت داروهای ساختنی توسط پزشک متخصص پوست تجویز می شوند.داروهای لایه بردار شامل کرمهای حاوی AHA و یا ترتینوئین می باشند که بسته به صلاحدید پزشک با غلظتهای مختلف تجویز می شوند.
اگر تعداد و شدت ضایعات التهابی زیاد باشد علاوه بر داروهای موضعی ، داروی خوراکی هم لازم است، که شامل آنتی بیوتیک خوراکی ، داروهای هورمونی و یا روآکوتان می باشد ، که نوع داروی خوراکی با صلاحدید پزشک متخصص پوست، تعیین می شود.در مواردیکه جوش در ناحیه ای به جز صورت ، به وجود آید حتماعلاوه بر درمان موضعی ، درمان خوراکی هم تجویز می شود.
فیلر زیر چشم برای آنکه با نتایجی ماندگار، طبیعی و بدون عارضه همراه باشد، علاوه بر استفاده از مواد معتبر و مرغوب، نیازمند تخصص و مهارت پزشک در تزریق فیلر میباشد. شما میتوانید برای تزریق فیلر به دکتر فاطمه عندلیب، متخصص پوست و مو در اصفهان مراجعه نمایید. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با مطب دکتر عندلیب با شماره تلفن 36260819 تماس حصل فرمایید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، بن بست پارکینگ عمومی توحید ، مجتمع آسمان ، طبقه چهارم
تلفن : 36260819 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
آیا لیزر برای درمان جوش صورت مفید است؟
تاریخ انتشار : 1401-04-16تاریخ بروز رسانی : 1403-09-06 -
رآکوتان چیست و چه عوارضی دارد؟
تاریخ انتشار : 1395-08-01تاریخ بروز رسانی : 1400-11-05 -
جوش سرسیاه را درمان کنید
تاریخ انتشار : 1402-08-14تاریخ بروز رسانی : 1402-08-25 -
چگونه جوشهای سرسیاه را از بین ببریم؟
تاریخ انتشار : 1402-01-29تاریخ بروز رسانی : 1402-02-12 -
جوش کیستی یا آکنه کیستیک چیست؟
تاریخ انتشار : 1401-12-10تاریخ بروز رسانی : 1401-12-20
نظرات کاربران درباره این مطلب :ستایش علیزاده [ 1402-06-15 ]
سلام خانم دکتر من یه مدتی قرص های رواکوتان استفاده میکردم دکتر برام تجویز کرده بود ولی از اونجایی که میدونم خیلی ضرر داره میخوام یه روش درمانی مطمئن استفاده کنم شما لطفا به من یک راهنمایی بدید. تشکر
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .