معایب کاشت ناخن
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / مشکلات پوستی / آیا می دانید کاشت ناخن چه معایب و عوارضی دارد؟

آیا می دانید کاشت ناخن چه معایب و عوارضی دارد؟

کاشت ناخن که به تازگی بسیار رایج شده است، هزینه زیادی را به فرد تحمیل می کند. چون علاوه بر هزینه کاشت در جلسه اول، هر دو هفته یکبار بایستی هزینه ترمیم هم پرداخت شود. همچنین علیرغم ظاهر زیبایش، عوارض زیادی را به دنبال دارد.برخی از افراد که به علل مختلف دچار نازکی و شکنندگی ناخن هستند، تصور می کنند با استفاده از لاک ناخن و یا کاشت ناخن، از ناخن خود بیشتر محافظت می کنند و می توانند مشکل را حل کنند، در صورتیکه این تصور کاملا غلط است و استفاده از مواد مذکور ، بافت ناخن را شکننده تر و بیمارتر میکند. یک روش کاشت ناخن ، چسباندن ناخن های مصنوعی آماده در بازار است که معمولا از جنس پلاستیک هستند و حتی خود فرد هم می تواند آنها را روی ناخنش بچسباند و معمولا دوام زیادی ندارند.

عوارض کاشت ناخن

روش دیگر، که شایعترین روش کاشت ناخن است، ساختن ناخن مصنوعی با استفاده از پودری از جنس متاکریلات است. متاکریلات ماده ای به شدت حساسیت زا است. در بسیاری از افرادی که کاشت ناخن انجام می دهند ، به دلیل واکنش افزایش حساسیت به متاکریلات ، دچار حساسیت یا همان درماتیت می شوند .این حساسیت اغلب در ناحیه صورت و اطراف چشم بروز می کند، که علت آن نازکتر بودن پوست اطراف چشم و نیز تماس مکرر دست با صورت در طول شبانه روز می باشد. البته گاهی هم درماتیت در پوست اطراف ناخن و حتی سایر نواحی دست ایجاد می شود،که با علایمی مثل قرمزی ، پوسته ریزی و خارش بروز پیدا می کند. اگر ضایعات درماتیت ، عفونی شوند، درد و تورم به علایم ذکر شده اضافه می شود.

کاشت ناخن

گاهی بااز بین رفتن پوست محافظ اطراف ناخن و نفوذ عوامل قارچی و باکتریال ، بستر ناخن که زیر صفحه ناخن قرار دارد ، دچار عفونت می شود.علاوه بر عوارض کاشت ناخن ، برداشت ناخنها هم ممکن است عوارضی را ایجاد کنند. برداشت ناخن با اعمال زور و فشار ، منجر به جدا شدن صفحه ناخن از بستر ناخن می شود. این کار بایستی توسط افراد با تجربه در این زمینه انجام شود. روش برداشت بستگی به نوع ناخن دارد و استفاده از آب گرم کمکی به برداشت ناخن های کاشته شده نمی کند.از عوارض دیگر کاشت ناخن می توان به تغییر رنگ ناخن،تغییر شکل صفحه ناخن ، نازکی و شکنندگی ناخن ، شل شدن ناخن و حتی گاهی از بین رفتن کامل صفحه ناخن اشاره کرد. لذا توصیه می شود، در صورتیکه دچار شکنندگی و یا بد حالتی ناخن هستید ، حتما به متخصص پوست مراجعه فرمایید و با کاشت ناخن، مشکل را تشدید نکنید.

امروزه یکی از رایج ترین اقداماتی که در کلینیک های تخصصی پوست صورت می‌گیرد؛ تزریق بوتاکس است. این عمل با استفاده از موادی مانند بوتاکس دیسپورت و مصپورت برای رفع خطوط اخم، پیشانی، کنار چشم و ... در مطب دکتر عندلیب متخصص پوست و مو در اصفهان انجام می‌شود. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با مطب دکتر عندلیب با شماره تلفن 36260819 تماس حاصل فرمایید.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، بن بست پارکینگ عمومی توحید ، مجتمع آسمان ، طبقه چهارم
تلفن : 36260819 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :سولماز [ 1402-06-12 ]
من انجام دادم هم راضی هستم به خاطر زیباییش وهم ناراضی به خااطر ایمکه ناخن هام نازک شدند

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465