هزینه برداشتن خال در اصفهان
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / ضایعات پوستی / برداشتن خال بدون جراحی و خونریزی

برداشتن خال بدون جراحی و خونریزی

خال، رایج ترین ضایعه پوستی است که از سلول های ملانوسیت و به دلیل تجمع رنگدانه تشکیل شده است. خال‌ها معمولاً به رنگ های قهوه ای روشن، قهوه ای تیره یا سیاه دیده می شوند و اغلب بی خطر هستند. خال ها ممکن است به صورت مادرزادی وجود داشته باشند یا به صورت اکتسابی و به دلیل تماس با نور خورشید، بارداری یا مصرف داروهای هورمونی به وجود آمده باشند. در صورتی که خال تغییر نکرده و از نظر ظاهری شما را آزار نمی دهد، بهتر است که آن را به حال خود رها کنید؛ اما در صورتی که از وجود خال روی صورت یا سایر نواحی بدن رضایت ندارید و باعث شده تا ظاهر شما زیبایی کمتری داشته باشد بهتر است با مراجعه به پزشک آن را بردارید. با توجه به اینکه محل به وجود آمدن خال ها و نوع آنها می تواند تفاوتهایی با هم داشته باشد، می توان از روش های مختلفی برای خال برداری استفاده نمود. البته فاکتورهای دیگری نیز در این زمینه تأثیرگذار هستند که از مهم ترین آنها می‌توان به سن بیمار، بزرگ یا کوچک بودن خال، عمق خال، رنگ خال و حتی محل خال اشاره نمود.

حذف خال و ضایعات پوستی از جمله اقداماتی است که در اصفهان توسط دکتر فاطمه عندلیب، متخصص پوست، مو وولیزر با کمترین عوارض و به صورت سرپایی انجام می‌شود. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با مطب دکتر عندلیب با شماره تلفن 36260819 تماس حصل فرمایید.

انواع خال

خال‌های پوستی ممکن است در هر قسمتی از بدن ایجاد شوند. دو نوع خال وجود دارد که ممکن است باعث بروز مشکل شوند که عبارتند از خال‌های مادرزادی و خال‌ها دیسپلاستیک که معمولاً از بدو تولد وجود داشته و در یک نفر از هر ۱۰۰ نفر دیده می‌شوند. احتمالاً این خال‌ها که از زمان تولد به وجود می‌آیند به ملانوما تبدیل می‌شوند، بنابراین باید مراقب تغییرات مهم آنها باشید. خال‌های دیسپلاستیک یا خال‌های غیر عادی آنهایی هستند که در مقایسه با متوسط اندازه خال‌های دیگر بزرگ‌تر بوده و شکل غیر عادی دارند. رنگ قسمت مرکزی این خال‌ها قهوه‌ای تیره بوده و لبه‌های آنها روشن‌تر است، همچنین ممکن است لبه‌های این خال‌ها قرمز بوده یا نقاط سیاره کوچکی در اطراف لبه‌های آنها وجود داشته باشد. تشخیص درست خال‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است تا بتوان از سرطانی نبودن آنها اطمینان حاصل کرد.

علل ایجاد خال

ملانین رنگدانه طبیعی است که باعث رنگدار شدن پوست، مو و عنبیه‌های چشم می‌شود. این رنگدانه های در سلول‌هایی به نام ملانوسیت تولید می‌شوند که در دو لایه رویی پوست قرار دارند. زمانی که ملانوسیت ها به طور یکنواخت توزیع نمی‌شوند و گروهی رشد می‌کنند، خال‌ها ایجاد می‌شوند. خال‌ها ممکن است در هر قسمتی از بدن ایجاد شوند و غالباً در قسمت‌هایی ایجاد می‌شوند که بیشتر در معرض نور خورشید قرار دارند. این قسمت‌های بدن شامل دست‌ها، بازو، قفسه سینه، گردن و صورت می‌شود.

برداشتن خال بدون جراحی و خونریزی

روش های برداشتن خال بدون جراحی و خونریزی

رادیوفرکوئنسی (RF)

بافت در عمل رادیوفرکوئنسی یا جراحی با امواج رادیویی با بهره‌گیری از فرکانس بالا با جریان متغیر بریده می‌شود. بافت در این روش بدون اعمال هیچگونه فشار فیزیکی به‌طور همزمان بریده و خون آن منعقد می‌شود. روش رادیوفرکانسی (RF) بر استفاده از امواج رادیویی با فرکانس بالا به منظور کاهش دما از طریق الکترودهای میکروفیبری رادیوفرکانسی استوار است. از مزایای برداشتن خال با آر اف این است که خون در این روش بدون آسیب دیدن بافت، بند می‌آید و کوچکترین خطر یا احتمال بروز شوک در اثر سوختگی وجود ندارد.

برداشتن خال با لیزر

برداشتن خال گوشتی با لیزر روشی آسان‌تر است که کوچکترین جای زخمی را نیز باقی نمی‌گذارد. ابتدا ناحیه مورد نظر به صورت موضعی بیحس می‌شود، سپس رنگدانه موجود در خال گوشتی با لیزر بریده می‌شود که در مرحله بعد طی فرایندهای التیام‌بخشی طبیعی خود بدن محو می‌شود. روی خال پوسته می‌بندد که در نهایت می‌افتد. برداشتن خال صورت با لیزر معمولاً ایمن است و احتمال باقی ماندن جای زخم بسیار پایین، حدود یک درصد است.

برداشتن خال با روش شیو کردن

برداشتن خال با تراشیدن آن تقریباً شبیه روش برش دادن است. در این روش با استفاده از چاقوی جراحی، پزشک، لایه‌های خال را تا زمانی که خال از بین برود می تراشد. قبل از شروع پروسه، بیحسی موضعی برای شما انجام می گیرد و در اغلب موارد پس از انجام این روش نیاز به بخیه زدن نیست؛ اما ممکن است در محل خال برداشته شده، یک لکه کوچک صورتی رنگ روی پوست باقی بماند که به کمک کرم‌های ترمیم کننده قبل محو شدن است.

برداشتن خال با کرایو

روش کرایو، روشی نوین در برداشت ضایعات پوستی می باشد که ممکن است یک یا چند جلسه زمان نیاز داشته باشد تا خال‌ها به صورت کامل از بین بروند. در این روش، از نیتروژن مایع استفاده می شود که دمایی حدود ۱۹۶- درجه سانتیگراد دارد. نیتروژن مایع، در مخزن مخصوصی نگهداری می شود و توسط لوله ی واسط و فلاکس، به سری خاص Liquid Nitrogen Spray مرتبط شده و در زمان انجام عمل، از آن خارج می شود. برای برداشتن زگیل و برداشتن خال، این گاز توسط دستگاه مذکور، به محل شلیک می شود و باعث انجماد فوق العاده سریع آن می شود. کاربرد این روش، بیشتر برای skin tag ها یا ضایعات پوستی برآمده می باشد و درد و پیامد خاصی ندارد.

کوتر:

یکی از روش های بسیار قدیمی و منسوخ شده برای خال برداری، روش حرارتی یا کوتریزاسیون می باشد. به دلیل عدم تعیین دقیق عمق آسیب بافتی و احتمال زیاد در ایجاد اسکار، به خصوص برای برداشتن خال های صورت امروزه استفاده از این روش به هیچ وجه توصیه نمی شود.

مراقبت های بعد از خال برداری

بعد از خال برداری نباید تا 24 ساعت به پوست آب بخورد. مرتب روی جای سوختگی از کرم سوختگی و کرم های دیگر استفاده شود. بعد از خال برداری بهتر است یک هفته بیرون نروید تا نور خورشید باعث ایجاد لک در این نواحی نشود. بعد از اینکه زخم ها تا حدودی رو به بهبودی رفتند از کرم ضد آفتاب بدون رنگ استفاده کنید؛؛ زیرا رنگ های موجود در کرم به زیر پوست نفوذ کرده و ایجاد لک میکنند. البته در هنگام جوش زدن هم بهتر است این کار انجام نشود؛ زیرا منافذ سطح پوست باز هستند و پس از چند روز جای جوش تبدیل به لک می شود.

عوارض برداشتن خال

بعد از برداشتن خال ممكن است عوارضي ايجاد شود كه بسته به نوع و روش برداشت متفاوت است؛ ولي اغلب بعد از گذشت چند هفته بهبود مي‌يابد.

هزینه برداشتن خال

هزینه برداشتن خال، بسته به پزشک، شهری که شما در آن زندگی می‌کنید و اندازه و تعداد خالی که می‌خواهید بردارید، متفاوت است. به خاطر داشته باشید که برخی از روش‌ها ممکن است به بیش از یک جلسه درمان نیاز داشته باشد. قبل از اینکه برای برداشتن خال‌هایتان اقدام کنید، مطمئن شوید که پزشک، خال را معاینه کرده و تعداد جلسات درمانی موردنیاز را برآورد کرده است. در نهایت پزشک برآوردی از هزینه برداشتن خال، برای شما انجام خواهد داد.

امروزه یکی از رایج ترین اقداماتی که در کلینیک های تخصصی پوست صورت می‌گیرد؛ تزریق بوتاکس است. این عمل با استفاده از موادی مانند بوتاکس دیسپورت و مصپورت در مطب دکتر عندلیب متخصص پوست و مو در اصفهان انجام می‌شود. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با مطب دکتر عندلیب با شماره تلفن 36260819 تماس حصل فرمایید.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، بن بست پارکینگ عمومی توحید ، مجتمع آسمان ، طبقه چهارم
تلفن : 36260819 - 031

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :مریم شیبانی [ 1402-06-30 ]
من روی صورتم و گردنم خالهی ریز و درشت داشتم خانم دکتر زحمت کشیدن و خال های من رو برداشتن خوشحالم که ایشان رو انتخاب کردم

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465